OGLAS
Vrijeme objave: 19.07.23 @ 08:33
OGLAS

Iako je privatni broj mobitela korisnika generalno nepoznat WhatsApp zajednicama, postoji šansa da ga se otkrije ukoliko osoba koristi opciju reagiranja na poruke, no to neće još dugo biti problem.

OGLAS

WhatsApp provodi testiranje nove opcije “privatnost broja mobitela” na beta korisnicama. Ako se omogući ta postavka, broj će biti vidljiv samo administratorima i onima koji vaš broj imaju spremljen u kontaktima.

Opcija je u ograničenom testiranju već nekoliko mjeseci, no čini se kako će uskoro biti široko dostupna korisnicima koji su instalirali najnovije ažuriranje Android i iOS sustava.

OGLAS

Endgadget portal pitao je Metu za više detalja, no iz kompanije su rekli samo da bi funkcija trebala biti dostupna većem broju korisnika i grupa u narednim danima.

OGLAS

Nova opcija mogla bi biti ključna za privatnost, jer omogućava puno sudjelovanje u grupama bez straha da ćete otkriti svoj broj. Neugodni ljudi i potencijalni prevaranti neće vas moći nazvati niti vam slati poruke ako ne prihvatite zahtjev da podijelite svoje informacije, što bi moglo omogućiti sigurnije i ugodnije iskustvo.

OGLAS

WhatsApp posljednjih tjedana dodaje više funkcija koje povećavaju privatnost, među kojima su zaključani razgovori i utišavanje poziva koji dolaze s nepoznatih brojeva.

Privatnost brojeva konzistentna je s ovom strategijom te predstavlja još jednu zaštitnu mjeru protiv slučajnog dijeljenja osjetljivih podataka, piše WABetaInfo, a prenosi vecernji.hr.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM