viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 09.06.23 @ 11:05

Poliklinika Medical centar Travnik sada nudi usluge pregleda specijalista endokrinologa i dijabetologa. Ova usluga pruža pacijentima mogućnost da dobiju stručnu medicinsku pomoć i savjete o endokrinološkim i dijabetološkim pitanjima, sve na jednom mjestu.

Kada se tome doda već od ranije poznati dijapazon usluga, može se reći da pacijenti koji spadaju pod ovu grupu imaju priliku na jednom mjestu obaviti sve potrebne pretrage.

Kada je u pitanju zdravlje endokrinog sistema i dijabetes, rana dijagnoza i odgovarajuće upravljanje ključni su faktori za održavanje zdravog života. Poliklinika Medical centar Travnik prepoznaje važnost pravovremenog pristupa specijalističkim uslugama i posvećena je pružanju vrhunskog nivoa zdravstvene zaštite svim pacijentima. Upravo tim povodom, danas smo razgovarali sa dr. Dženanom Halilović, specijalistom endokrinologije i dijabetologije.

Kako nam je kazala sugovornica ključ leži u prevenciji. A oni koji žele provjeriti stanje isto mogu učiniti pozivom na broj: +387 30 515 887 

Oglasi