viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.03.24 @ 07:24
OGLAS

Zavod za zdravstveno osiguranje Županije Središnja Bosna obavještava osigurane osobe o načinu preuzimanja zdravstvenih iskaznica.

Obavještavaju sve osigurane osobe Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽSB da od 01.04.2024. godine do daljnjeg, mogu preuzeti svoje elektronske zdravstvene iskaznice – legitimacije u Poslovnicama za zdravstveno osiguranje, prema mjestu prebivališta, radnim danom u terminu od 8 do 14 sati.

OGLAS

Elektronske iskaznice se ne naplaćuju, a osigurane osobe mogu preuzeti navedene iskaznice za sebe kao i za članove svoje obitelji uz obvezu predočenja postojeće papirne iskaznice ili drugog identifikacijskog dokumenta. Distribucija elektronskih iskaznica vršit će se sukcesivno, a prema abecedi prezimena osiguranih osoba.

OGLAS

Osobe koje se prvi put osiguravaju kod ovog Zavoda i nisu obuhvaćene ovom distribucijom, mogu se javiti u mjesnu nadležnu Poslovnicu zdravstvenog osiguranja radi podnošenja zahtjeva za izdavanje elektronske iskaznice. U poslovnicama zdravstvenog osiguranja od 01.04.2024. godine mogu preuzeti elektronske iskaznice one osigurane osobe čija početna slova prezimena su u rasporedu u fotogaleriji, a kada je u pitanju Vitez najavljeno je preuzimanje za osobe čija su početna slova prezimena od A do D.

OGLAS

O datumu distribucije elektronskih zdravstvenih iskaznica osiguranim osobama, s narednim, drugim početnim slovima prezimena korisnici će biti blagovremeno obavješteni. Preuzete elektronske iskaznice se do daljnjega neće koristiti prilikom pružanja usluga zdravstvene zaštite u zdravstvenim ustanovama na području naše županije O početku korištenja elektronskih zdravstvenih iskaznica bit ćete pravovremeno obaviješteni.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM