viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.02.24 @ 11:54

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru i ove akademske godine organizira mrežne konzultacije za maturante koje će se održati tijekom dva tjedna 21., 22. i 23. te 27., 28. i 29. veljače po jedan termin u tjednu za svaki studij.

Raspored se može pogledati na poveznici https://ff.sum.ba/hr/node/27568, a klikom na naziv studija otvara se poveznica za pristup konzultacijama gdje će pročelnici, tajnici i profesori sa studija odgovarati na pitanja učenika.

OGLAS

Mrežne konzultacije održat će se putem Google Meet platforme. Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru izvodi se 17 studijskih programa, a mogu se studirati jednopredmetno ili dvopredmetno.

OGLAS

Studijski programi koji se izvode su: Arheologija, Engleski jezik i književnost, Filozofija, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Latinski jezik i rimska književnost, Logopedija, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Odnosi s javnošću, Politologija, Povijest, Povijest umjetnosti, Psihologija, Socijalni rad, Talijanski jezik i književnost te Sigurnosne i međunarodne studije, priopćeno je s mostarskog Filozofskog fakulteta.

OGLAS

Oglasi
LM