viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 31.03.24 @ 17:28

Kada razmišljate o stvarima koje troše puno električne energije u vašem kućanstvu, vjerojatno vam ne pada na pamet ruter za spajanje na internet.

Poslušajte savjete stručnjaka jer ćete svaki mjesec moći uštedjeti koji euro. Kad se uhvatimo u koštac s računom za struju, primjećujemo da nas struja često najviše udara po džepu.

OGLAS

Kada razmišljate o stvarima koje troše puno električne energije u vašem kućanstvu, vjerojatno vam ne pada na pamet skromni ruter za spajanje na internet. Ali, ako ga ostavite uključenog cijeli dan, potrošit će puno više struje nego što mislite. Stoga prije kupnje pripazite na energetsku učinkovitost rutera i pripazite da troši što manje energije kada je uključen i u stanju mirovanja, prenosi N1. Njemačka savezna agencija za zaštitu okoliša (UBA) kaže da je to posebno važno ako se ruter ne može isključiti jer se također koristi za telefonsku liniju.

OGLAS

Ako je to slučaj, stručnjaci savjetuju da razmislite o kupnji usmjerivača koji vam omogućuje isključivanje bežične mreže kada nije u uporabi.

OGLAS
Oglasi
LM