OGLAS
Vrijeme objave: 21.06.23 @ 06:37
OGLAS

Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisan je natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2023./2024. godini.

OGLAS

Natječaj za studente starijih studijskih godina otvoren je od 19. lipnja do 21. srpnja 2023. godine, a studenti se mogu prijaviti osobno u sektoru za smještaj Centra ili online putem na web stranici www.scm.ba.

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru i ove je godine zajedno s NLB bankom d.d. Sarajevo osigurao vrhunske stipendirane cijene za prva tri mjeseca boravka. Prvih 20 najbolje rangiranih studenata imat će priliku dobiti stipendirane cijene stanarina u iznosu od 127 KM za prva tri mjeseca svog boravka u Centru.

OGLAS

Studentski centar Mostar slovi za najmoderniji centar u regiji nudeći studentima vrhunske usluge kao što su tri obroka dnevno, grijanje i topla voda 24 sata dnevno, kablovski i internetski priključak te niz drugih usluga i pogodnosti. Sve smještajne jedinice Centra opremljene su hladnjacima i klima uređajima.

OGLAS

Uz osnovne usluge, Studentski centar Mostar pruža veliku pažnju i u društveni život studenata te tako kroz Sportsku udrugu studenata i ostale sportske kolektive Centra realizira velik broj projekata kroz godinu, izvijestili su iz tog centra.

OGLAS

,,Nalazimo se na koncu jedne vrlo uspješne akademske godine kada je Studentski centar u pitanju, a sigurna sam i kada su u pitanju uspjesi naših studenata. Od ovoga tjedna otvoren je natječaj za prijem studenata starijih studijskih godina na smještaj i ishranu u SC Mostar za novu akademsku 2023./2024. godinu te ovim putem pozivam sve studente da nam se obrate s upitima i na koncu da budu dijelom naše studentske zajednice”,  kazala je Anita Glibić, ravnateljica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru.

Dodala je kako studenti kroz novu akademsku godinu mogu očekivati puno novih projekata i aktivnosti čiji su planovi već u izradi, a koji će studentski standard u Studentskom centru podignuti na još veću razinu.

Osim toga, Centar planira kroz novu akademsku godinu i nekoliko infrastrukturnih projekata koji će donijeti studentima osvježenje i  bolje uvjete boravka.

,,Izazov je naš centar održati na ovoj razini, a još veći izazov je uvoditi novitete i osigurati još bolje uvjete za naše studente. Kao vodeći Studentski centar u Bosni i Hercegovini i jedan od najboljih u regiji, naša je zadaća odgovoriti na sve izazove koji su pred nama i sigurna sam kako djelatnici Uprave naše institucije mogu realizirati ciljeve koji su postavljeni”, zaključila je Glibić.

Sve potrebne informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj SC-a Mostar, pozivom na broj telefona 036/397 173 ili 036/337-203 te putem maila: smjestaj.scm@gmail.com.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM