viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.08.23 @ 11:29
OGLAS

Osnovna škola “Bila” Vitez danas je objavila informaciju za roditelje, a koju prenosimo u nastavku.

OGLAS

“Poštovani roditelji! 

Sukladno članku 22. Pravilnika o kućnom redu u OŠ “Bila” i članku 19. Kodeksa ponašanja učenika OŠ “Bila”, a na prijedlog Vijeća učenika, Vijeća roditelja, Učiteljskog vijeća te vaše podrške koju ste nam dali nakon održanih roditeljskih sastanaka, Školski odbor OŠ “Bila” donio je ODLUKU O ZABRANI DONOŠENJA MOBITELA, RAČUNALA, MP3, MP4 i DRUGIH SLIČNIH UREĐAJA U ŠKOLU.

OGLAS

Ovaj projekt pod nazivom ” STOP MOBITELIMA U ŠKOLI “, pokrenut je prije četiri godine, u travnju mjesecu 2019. godine, na inicijativu naših učenika i vas roditelja i kao takav naišao je na odobrenje svih nas zajedno te pokazao dobre rezultate. 

OGLAS

Međutim, tijekom protekle školske 2022./2023. godine, mnogi učenici su prekršili tu zabranu te na takav način doveli sebe u neugodnu situaciju izricanja određenih odgojno – disciplinskih mjera i oduzimanje mobitela.

OGLAS

Kako bismo svi zajedno doprinijeli da se ovakve situacije izbjegnu, POZIVAMO VAS I MOLIMO da ovaj projekt ponovo zaživi u pravom smislu riječi.

Sukladno tome, obavještavamo vas da će vama i svim učenicima uvijek biti dostupni telefoni škole za sve informacije, cijelog radnog vremena škole, to jest od 7.30 do 19.00 (ured tajnika škole, pedagoga i psihologa – 030/716-243).

Važno je napomenuti da svi nastavnici i učitelji, tijekom nastave neće biti dostupni na svojim mobitelima, kao primjer svim učenicima.

Na kraju vam se još jednom zahvaljujem na vašoj podršci i razumijevanju, te se nadamo da će ovaj naš zajednički projekt, ponovo zaživjeti u punom kapacitetu i da će pokazati dobre rezultate, kao i na samom početku realizacije navedenog projekta. Srdačni pozdrav !

                                 

NAPOMENA : Za sve nejasnoće, pitanja, prijedloge, primjedbe i sugestije možete se javiti svojim učiteljima i razrednicima kao i Upravi škole.”, stoji u obavijesti.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM