OGLAS
Vrijeme objave: 24.08.23 @ 20:38
OGLAS

EXPO ZONA iščekivane Pharmamed Travnik noćne utrke ugostit će uvaženog gosta – dr. Ranka Rajovića, svjetski priznatog stručnjaka za razvoj i obrazovanje djece, koji je nedavno održao i u Vitezu te pobrao simpatije okupljenih.

OGLAS

Predavanje koje organizira Helen Doron English Travnik, predvodnik u inovativnim programima učenja engleskog jezika za djecu, dobio je dodatnu važnost uz pokroviteljstvo Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta ŽSB.

“Čast nam je što će nam se dr. Ranko Rajović pridružiti u Expo zoni utrke”, rekla je Žana Vranješ, managerica Helen Doron English Learning centra u Travniku. “Njegovo revolucionarno djelovanje nadahnulo je edukatore, roditelje i kreatore politike obrazovanja djece diljem svijeta. To je savršeno usklađeno s onim što mi radimo i doista nam je zadovoljstvo što svim zainteresiranim možemo pokloniti priliku da poslušaju dr. Rajovića. Partnerstvo s Ministarstvom obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta, kao glavnim pokroviteljem, dodatno naglašava značaj događaja u poticanju napretka obrazovanja i angažmana zajednice.

OGLAS

Predavanje dr. Ranka Rajovića bit će održano na glavnoj pozornici EXPO ZONE 01.09.2023. u 20:00. Donoseći uvide u kognitivni i emocionalni razvoj djece, uz veliko iskustvo i stručnost u tom području, dr. Rajović je svoju karijeru posvetio razumijevanju i jačanju potencijala mladih umova. Njegovo zanimljivo predavanje obuhvatit će različite aspekte dječijeg razvoja, fokusirajući se na učenje kroz igru, njegovanje kreativnosti, kritičkog mišljenja i emocionalne inteligencije u ranim fazama života. Pharmamed Travnik noćna utrka, kao dvodnevni događaj, obećava živopisno okruženje za porodice, sportaše i posjetitelje. Uz predavanje dr. Rajovića, u Expo zoni bit će postavljeni i interaktivni štandovi sponzora utrke, uz demonstraciju fitness vježbi te niz zanimljivih aktivnosti za djecu i odrasle.

OGLAS

Detalje o programu Pharmamed Travnik noćne utrke potražite na www.travniknocnautrka.ba.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM