viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.05.24 @ 22:18
OGLAS

U sklopu programa profesionalne orijentacije, i ove godine predstavnici Srednje škole “Vitez” posjetili su Osnovnu školu “Dubravica” i održali sat učenicima devetih razreda.
Prezentirali su struke i zanimanja koje mogu upisati ukoliko se odluče za Srednju školu “Vitez” u Vitezu te tom prilikom naglasili koliko je važno dobro promisliti prilikom izbora budućeg zanimanja.

OGLAS

Sat profesionalne orijentacije održali su pedagogica Ivanela Brković, koja je učenicima predstavila struke i zanimanja naše škole, profesorica Katarina Vidak predstavila je teorijski i praktični dio nastavnih sati struke prehrambeni tehničari dok su vrijedni učenici Iva Skopljak i Petar Blaž održali motivacijsku prezentaciju koja je na viteške osnovnoškolce ostavila poseban dojam.

Ovom posjetom zavržena je profesionalna orjentacija za ovu godinu.
Iz Srednje škole “Vitez” se zahvaljuju upravi i nastavnicima škole na toploj dobrodošlici i pomoći pri organizaciji prezentacije.
Svim učenicima devetih razreda zahvaljuju na strpljenju i zainteresiranosti. Žele im puno sreće u novom životnom poglavlju. Vjeruju u pravu odluku i nadaju se da će izbor srednjoškolskog obrazovanja biti upravo Srednja škola “Vitez”.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM