viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.03.24 @ 08:53

Jučer je u Etno selu u Čardacima održano predavanje u organizaciji Helsinškog odbora za ljudska prava/Helsinki committee for Human Rights na kojemu su, zajedno sa mladima iz različitih krajeva Bosne i Hercegovine, sudjelovali učenici Srednje škole Vitez, II.1 odjela u pratnji profesorica Ivanele Brković i Marijane Badrov.

Nazočne je pozdravio izvršni direktor Branko Todorović, a potom predstavio gosta predavača, sociologa Vladimira Vasića. Vasić je održao odlično predavanje na temu utjecaja društvenih mreža na mlade ljude, važnosti filtriranja sadržaja koji nam se plasira putem interneta kao i svim prednostima i manama virtualnog svijeta. Istaknuo je važnost dva velika O, a to su obveza i odgovornost. Obvezni smo odgovorno se ponašati, biti svjesni svih mogućih posljedica i savjesno pristupati svim sadržajima koje plasiramo, dijelimo, gledamo i slično. Predavanje je za sve sudionike bilo izuzetno zanimljivo i vrlo korisno.

OGLAS

Nakon predavanja, uslijedio je ručak gdje su učenici imali priliku bolje se međusobno upoznati, razmijeniti dojmove s predavanja i u ugodnom ambijentu restorana Mlin nastaviti druženje.

OGLAS
Oglasi
LM