viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 16.06.23 @ 14:34

Dana 15.6.2023. godine (četvrtak) održano je predavanje u okviru stručnog usavršavanja nastavnika u srednjim školama Županije Središnja Bosna, u prostorijama Hrvatskog kulturnog društva ,,Napredak” u Vitezu, pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa ŽSB.

Predavanju su nazočili članovi županijskih stručnih aktiva srednjih škola s područja županije, a predavanje je održala profesorica dr. Sandra Bjelan, redovita profesorica na Filozofskom fakultetu u Sarajevu s odsjeka pedagogije. Prije predavanja, sve nazočne su pozdravili predsjednici stručnih aktiva, profesor Zdravko Križanac i profesor  Jasmin Dogan,  kao i profesorica Gordana Mišković.

Tema predavanja nosila je naziv ,,Strategije odgojno – obrazovnog rada kao poligon za suočavanje s izazovima u ponašanju i podučavanju učenika”. Predavanje je bilo poučno i učinkovito sudeći po riječima nazočnih slušatelja i svih pozitivnih dojmova o  prezentiranom sadržaju. Profesorica Bjelan, također, je  zahvalila na ukazanom povjerenju i pozivu na predavanje ovom skupu, koje je označila kao početkom jedne lijepe i duge suradnje. Ovim putem još jednom zahvaljujemo prof. Bjelan na izdvojenom vremenu i poučnom predavanju koje će svakako biti od koristi svima koji su nastavnom procesu. Ujedno  zahvaljujemo i profesorici Gordani Mišković, predsjednici HKD Napredak u Vitezu, za ustupanje prostora i na punoj tehničkoj potpori u organizaciji i izvođenju ovog predavanja, poručili su.

Posebno je značajno za članove HKD ,,Napredak” Vitez to što su članovi aktiva bili oduševljeni posjetom Etno galeriji Napredak, koja je smještena u potkrovlju zgrade, a što je naglasio i Zdravko Križanac, predsjednik KSA SS HR. Neki od prosvjetnih djelatnika su po prvi puta posjetili prostorije Napretka u Vitezu.

Oglasi
LM