viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.04.24 @ 12:25
OGLAS

U petak je u Srednjoj školi “Uskoplje” u Uskoplju održano Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika za učenike trećeg razreda.

Natjecalo se devet škola Srednjobosanske županije koji nastavu izvode po hrvatskom nastavnom planu i programu. Srednju školu “Vitez” predstavljale su učenice Valerija Babić, Tea Pavlović i Iva Skopljak pod mentorstvom profesorice hrvatskog jezika Marijane Badrov. Prethodni period vrijedno su se pripremale, dodatno prelazeći književne, jezične i pravopisne oblasti.

OGLAS

Na samom natjecanju pokazale su izvanredane rezultate. Naime, Iva Skopljak zauzela je peto, Tea Pavlović šesto, a Valerija deveto mjesto, od ukupno 27 natjecatelja. Po završetku natjecanja, učenici su imali priliku obići crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije i poslušati poučno predavanje fra Zvonimira Batiste.

OGLAS

Učenice su pokazale svoje znanje, stekle novo iskustvo koje će dugo pamtiti i sklopile nova prijateljstva sa vršnjacima iz drugih škola. Profesorica Marijana Badrov istaknula je da je iznimno ponosna na njih kako zbog usvojenog znanja iz hrvatskog jezika i postignutog uspjeha, tako i krasnog ponašanja koje može biti primjer drugima.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM