OGLAS
Vrijeme objave: 12.02.24 @ 14:53
OGLAS

Osnovna škola Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” s ponosom objavljuje da je učenik Darian Pašić, učenik 9. razreda ove škole, nagrađen godišnjom nagradom “Lukić – Dlouhi” za izuzetne rezultate u učenju, vladanju i izvanškolskim aktivnostima.

OGLAS

Ova prestižna nagrada, utemeljena u školskoj godini 2013./2014., dodjeljuje se jednom učeniku osnovne škole na nivou Sistema katoličkih škola za Europu.

Darian Pašić nije samo izvrstan učenik s odličnim uspjehom iz svih predmeta, već je također pokazao iznimnu angažiranost u različitim izvanškolskim aktivnostima tokom svog školovanja. Bio je aktivan član dramske sekcije te je sudjelovao u mnogim predstavama. Njegovi literarni radovi su objavljeni u prestižnom časopisu “Cvitak” te u Godišnjaku škole. Također se istaknuo na školskim natjecanjima iz matematike, ekološkom kvizu i tematskim izložbama.

OGLAS

Osim toga, Darian se istaknuo i izvan školskog okruženja. Sudjelovao je na projektu “72 sata bez kompromisa”, bio je predsjednik razreda te član Vijeća učenika. Kao predstavnik škole, sudjelovao je na Ljetnoj školi za učenike u Konjicu, gdje je stekao nezaboravno iskustvo.

OGLAS

Uručenje nagrade bit će obavljeno na proslavi Dana Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” Travnik, a Darianu će biti dodijeljena diploma i poseban dar kao priznanje za njegove izvanredne uspjehe.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM