viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 12.10.23 @ 12:03

Učenik sedmoga razreda Osnovne škole Katoličkog školskog centra „Sveti Pavao“ iz Zenice Toni Ćurković na Međunarodnoj olimpijadi iz engleskog jezika koje je održano u Rimu osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mama mi je pomogla da naučim engleski jezik i volio sam ga pričati i slušati još od malih nogu. Ponosan sam i sretan što sam imao priliku sudjelovati na ovom natjecanju. Testovi nisu bili puno teški, ali kada sam došao do finala imao sam tremu jer nisam znao tko će mi biti protivnik. Zadovoljan sam I sretan”, priča nam Toni Ćurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o 11. International Hippo English Olympiad na kojoj je sudjelovalo 60 zemalja, a u finalnom dijelu natjecanja sudjelovalo je 223 finalista koji su se natjecali u pet kategorijia I to: hippo test, čitanje, pisanje I slušanje. Toni Ćurković u pratnji svoje nastavnice Line Softić bio je jedini natjecatelj iz Bosne I Hercegovine. “Izuzetno sam ponosna na Tonija. To je jedan jako vrijedan i marljiv dječak koji je svojim talentom a i marljivošću zaslužio takav put i takvu nagradu. Nije mala stvar biti jedini natjecatelj iz BiH i osvojiti drugo mjesto na jednom ovakvom prestižnom natjecanju”, kaže Lina Softić, nastavnica engleskog jezika u KŠC “Sveti Pavao” Zenica. “I prošle godine imali smo svog predstavnika i to učenicu iz ovog centra, a sada i Tonija. Izuzetno smo ponosni na sve uspjehe naših učenika i drago nam je što smo uspjeli sudjelovati na jednom ovakvom prestižnom natjecanju te osvojiti visoko drugo mjesto i srebrnu medalju. Uspjeh naših učenika je i naš uspjeh”, kazao je Vlatko Rosić, ravnatelj Katoličkog školskog centra “Sveti Pavao” u Zenici.

Oglasi
LM