spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U Domu naroda usvojene izmjene Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima u BiH

- Oglasi -

Izaslanici Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine podržali su na današnjoj sjednici izmjene Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima u BiH, kao i izmjene Zakona o radu u institucijama BiH, oba u prvom čitanju.

- Oglasi -

Na sjednici su podržana izvješća o radu Vijeća ministara za 2021. i 2022. godinu kao i Godišnje konsolidirano izvješće interne revizije za 2022. godine.

Podršku je dobilo i konsolidirano izvješće o sustavu financijskog upravljanja i kontrole u institucijama Bosne i Hercegovine za 2022. godinu kao i Izvještajće o izvršenoj reviziji učinka: Praćenje realizacije preporuka revizije učinka „Elektronsko poslovanje u institucijama BiH“.

- Oglasi -

Izaslanici su dali podršku i Izvješću o radu Vijeća nacionalnih manjina BiH te Izvještaj o zaštiti osobnih podataka kao i Izvješće o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa za 2022. godinu.

Dana je i suglasnost za ratifikaciju nekoliko međunarodnih sporazuma i ugovora, nakon čega je okončana današnja sjednica Doma naroda PSBiH.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.