spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Narod i pravda u Središnjoj Bosni osuđuje odluku premijera Lende da financira pojedine medije

- Oglasi -

Županijski odbor Naroda i pravde ŽSB osuđuje odluku premijera Tahira Lende (SDA) da iz ove županije, koji je jedan od najsiromašnijih, izdvoji 63.000 KM za financiranje medija i to kako slijedi – za TV Hayat 30.000 KM, za RTV HB 28.000 KM, a za Simurg mediju koja stoji iza Faktor.ba i portala Stav 5.000 KM.

- Oglasi -

Razlika u plaćama

NiP SBŽ pita premijera Lendu što to točno plaćaju poreski obveznici i što se promovira u navedenim medijima ako znamo da je ŽSB županija sa najnižom prosječnom plaćom, sa sistemom dvije škole pod jednim krovom, da u ovom kantonu direktor šumskog poduzeća ima plaću 7.000 KM, a sjekač u istoj firmi ima plaću 700 KM?

NiP pita premijera Lendu hoće li će možda u medijima, koje neosnovano plaća, uraditi promociju nula (0) kilometara brze ceste koju (ni)je izgradio, hoće li možda zabilježiti okom kamere kada konačno pacijenti budu u prilici koristiti MRI i EEG u bolnicama ili će možda snimiti svečanu dodjelu diploma na nekom od neakreditiranih univerziteta gdje se iste izdaju čak i 30. veljače, stoji u priopćenju koje su poslali iz NiP-a.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.