spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Važne promjene u Srbiji: Od danas u školama policajaci

- Oglasi -

U svim školama u Srbiji, od danas od 8 sati pa sve do kraja nastave bit će prisutni policijski službenici koji će preventivno djelovati, rekao je državni sekretar Ministarstva unutarnjih poslova Srbije Danilo Stevandić.

- Oglasi -

Stevandić je rekao da će tijekom ove godine MUP zaposliti novih 1.200 policijskih službenika.

– Već sutra od osam sati, prije početka nastave, u svim školama u Srbiji, a ima ih oko 1.800 bit će prisutni policijski službenici sve do kraja nastave koji će preventivno djelovati da ne dođe do prekršaja i sprječavati njihovo izvršenje – rekao je Stevandić u nedelju za RTS.

- Oglasi -

Angažiranjem dodatnih 1.200 policajaca, kaže, osigurat će se da svaka škola ima policijskog službenika koji će brinuti o sigurnosti učenika i zaposlenih.

– Poseban naglasak stavit ćemo i na učenike u prometu u zonama škola, kao i na otkrivanje vatrenog oružja, psihoaktivnih supstanci… – rekao je Stevandić.

Naglasio je da će, osim u zonama škola, u narednom periodu biti pojačano angažiranje policijskih službenika na svim javnim mjestima gdje se okuplja veliki broj građana – na trgovima, ulicama, željezničkim i autobuskim stanicama, sportskim priredbama.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.