viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.12.22 @ 15:58

“Na glavnom terenu stadiona HŠK Zrinjski jutros su započeli radovi na uklanjanju travnjaka i premještanju istog u sveučilišni kampus u Rodoču”, priopćeno je u utorak iz HŠK Zrinjski.

Kako navode, radovi označavaju početak realizacije infrastrukturnog projekta kojim će stadion sedmerostrukog prvaka BiH dobiti hibridni travnjak. Radovi uključuju uklanjanje postojećeg travnjaka, pripremu podloge i postavljanje hibridnog travnjaka, a trebali bi trajati 60 dana.

OGLAS

Zamjena travnate podloge na stadionu HŠK Zrinjski Zrinjski je ranije potvrdio da je u suradnji sa Sveučilištem u Mostaru već krenuo s potpunom rekonstrukcijom nogometnog terena koji se nalazi u sveučilišnom kampusu u Rodoču, koji će biti korišten za trenažni proces prve ekipe. Ovo neće biti jedini infrastrukturni zahvati na stadionu, jer su samo nastavak procesa ispunjenja zahtjevnih kriterija kako bi stadion bio kvalificiran kao stadion UEFA kategorije 3, zbog čega se konstantno radi na poboljšanju uvjeta za igrače, službene osobe i predstavnike medija u skladu s UEFA Pravilnikom o stadionskoj infrastrukturi. U skladu s istim ranije je proširen i parking prostor na platou iznad službenog ulaza.

OGLAS
Oglasi
LM