viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.12.22 @ 12:01

Jedan od najboljih mladih stopera na svijetu, Joško Gvardiol, ove zime će biti vruća roba na tržištu nogometaša, najvjerojatnije ga čeka transfera života. Talijanska Gazzetta dello Sport piše da je Manchester City spreman ponuditi između 120 i 130 milijuna eura za sjajnog Hrvata kako bi ga privoljeli na dolazak u Englesku. Gvardiol bi navodno trebao imati plaću od 11 do 12 milijuna eura godišnje, čime bi prestigli Real. 

Talijanski novinar Alfredo Pedulla javlja da City sprema gigantsku XXL ponudu za 20-godišnjeg vatrenog, Pep Guardiola ga očito vidi kao lidera obrane građana u bližoj budućnosti. Već se ranije Gvardiol povezivao s dolaskom u Chelsea, a mogao bi postati najskuplji stoper u povijesti i prestići Harrya Maguirea za kojeg je United iskeširao Leicesteru nevjerojatnih 87 milijuna eura. 

OGLAS

– Što se tiče mogućeg transfera na ljeto 2023., ne žuri nam se i mogu razjasniti da nema nikakvih dogovora ni s kojim klubom. Naravno, puno vrhunskih klubova se zanima za njega, ali Joško ima dugogodišnji ugovor s Leipzigom i potpuno je sretan ondje. Nevjerojatno se razvija i igra vrlo dobro pod trenerom Marcom Roseom – rekao je nedavno njegov agent Marjan Šišić.

OGLAS
Oglasi
LM