viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.03.22 @ 11:14

Rast cijena goriva na tržištima u svijetu uzrokovao je rast cijena svih drugih usluga i namirnica.

Nedavno smo svjedočili inspekcijskoj kontroli na jednoj travničkoj benzinskoj pumpi kada su inspektori začuđeno pitali vlasnika zbog čega radi praktično u minusu, a on im odgovara “Neka ljudi kupe gorivo, jedan dan u minusu mi neće uništiti posao“.

Jednako tako, prijevoznici su odolijevali povećanju cijena svojih usluga, međutim, realni troškovi prijevoza su itekako oslonjeni na cijenu goriva, pa su iz kompanije Travnik Trans od sutra najavili povećanje cijena karata.

“Svjedoci smo aktualnih događanja u vezi poskupljenja cijena goriva koji su se odrazili i na rapidno povećanje cijena goriva u našoj zemlji. Eklatantno je da je cijena goriva za manje od tjedan dana porasla za nekih 45%-55%, što je već već tada bio alarm za povećanje cijena prijevoza. Osim povećanja cijena nafte, povećavali su se i troškovi ulja, maziva, guma koji su sastavni dio formiranja cijene prijevoza, zatim troškovi radne snage, troškovi servisnog održavanja vozila, amortizacije, te mnogi drugi troškovi. Imajući u vidu navedeno, a ujedno vodeći računa o ekonomskoj situaciji u kojoj se nalaze svi građani, prinuđeni smo da izvršimo minimalno povećanje cijena naših usluga o čemu ovim putem obavještavamo sve korisnike naših usluga. Korekcije cijena će biti aktivne od sutra, 23.03.2022. godine.” – izjavio je za Travnicki.INFO Remhad Zolota, direktor kompanije Travnik Trans

Oglasi
LM