viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.04.23 @ 11:00

Državno prvenstvo BiH za bicikliste održano je u nedjelju 23. travnja 2023. godine u Parku prirode Hutovo blato. Na prvenstvu se okupio velik broj biciklista iz cijele zemlje. Utrka pod nazivom XCM Hutovo blato – Čapljina 2023. održala se u organizaciji Biciklističkog kluba Optimized Čapljina.

Odlične vožnje imali su članovi Biciklističkog kluba Vitez. Ukupno je nastupilo pet vozača BK Vitez, a osvojene su dvije medalje:

OGLAS
  • Teo Petrušić 2. mjesto u kategoriji kadeti,
  • Dragan Piliškić 2. mjesto u kategoriji Master C,

Sanjin Zirdum osvojio je također odlično 4. mjesto u kategoriji Master B (valja napomenuti da je Sanjin ostao bez medalje zbog tehničkih problema, jedna minuta zaostatka). Petar Baškarad također odlično 4. mjesto u kategoriji juniori. Kristijan Rajković osvojio je 5. mjesto u kategoriji hoby 35+. Sa članovima BK Vitez išao je i mladi Dominik Peša, ali propozicije nisu dozvolile da vozi, zbog veoma zahtjevne staze. Vozilo se 50 km sa 670 metara elevacije. Iz viteškog Kluba su priopćili kako je organizacija natjecanja, cjelodnevno druženje i staza bila na izuzetno visokoj razini i uputili su iskrene čestitke Biciklističkom klubu Optimized Čapljina.

OGLAS
Oglasi
LM