viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.09.22 @ 06:58

Jučer su juniori NK Romari Vitez pobijedili ekipu FK Goražde rezultatom 5:1 i plasirali se u četvrtfinale Kupa BiH. Prvi gol djelo je Darija Viskovića koji je direktno iz kornera pogodio mrežu gostiju. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 1:1. Gol su vitežani primili nakon greške obrambenih igrača. Odmah na početku drugog poluvremena trener Perković mijenja formaciju i uvodi Petrušića, Bavrku i Omanovića. Stvoreno je niz prilika i do kraja su postigli još četiri gola.

Već u prvoj minuti nastavka Anes Petak neobranjivo gađa “malu mrežicu”. U 56. minuti korpulentni Petar Bavrka je najviši u skoku iz kornera i pogađa za 3:1. Bajro Aganović, također nakon kornera, se najbolje snalazi i izbliza posprema loptu u mrežu u 80. minuti. Tri minute kasnije Marko Krišto izvodi slobodan udarac sa 22-23 metra od gola i ispod živog zida nalazi put do mreže za konačnih 5:1.

OGLAS

Pored momčadi Romarija u četvrtfinalu Kupa BiH se nalaze FK Sarajevo, HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg i FK Sloboda, te tri momčadi iz RS.

OGLAS
Oglasi
LM