viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.02.22 @ 16:17

Dok su zbog rasporeda primorani da pauziraju od utakmica, iskoristili smo trenutak te posjetili košarkaše Škole košarke „Prvi koš“ Vitez na treningu te razgovarali sa nekima od njih.

Prvi kojeg ćemo predstaviti, mladi organizator igre Danis Šišić (2002.) iz Zenice, kome je ovo prva, a kako smo ga čuli, ne i posljednja sezona u „Prvom košu“.

OGLAS

Prije svega, pojasnite nam od kud Vi uopće u ,,Prvom košu”?

OGLAS

U „Prvom košu“ sam počeo trenirati prije nekoliko mjeseci na preporuku svojih bivših trenera Haruna Čolića i Adisa Bajramovića iz KK ,,Vukovi” Zenica.

OGLAS

S većinom suigrača ste se i upoznali po prvi put ove sezone. Međutim, to Vas nije spriječilo da odlično surađujete i da ostvarujete vrijedne pobjede?

Naravno, svi u klubu smo svjesni da ako želimo napraviti pozitivne timske rezultate moramo imati ,,kemiju”, a sretan sam što smo suigrači i ja bliski izvan i unutar terena.

Koliko ste zadovoljni radom uopće, ali i radom trenera u ,,Prvom košu”? Primijetili smo i odličan odnos sa svim trenerima s kojim radite u Vitezu. Zamolit ćemo Vas komentar i za to.

Sa radom i trenerima sam prezadovoljan, a posebno sa trenerom Igorom Bošnjakom, jer treninzi su zanimljivi i brzo se uočava napredak kod svih nas, a to rezultati itekako pokazuju. Što se tiče naših odnosa, oni su mi prije svega prijatelji što mi je posebno drago.

Koliko ste zadovoljni svojim igrama do sada? Primjećujemo da ste često među prvim strijelcima ekipe, trener u Vas ima veliko povjerenje?

Što se tiče moje igre presretan sam jer naplaćujem trud, rad i disciplinu, ali još uvijek sam “pohlepan” jer vjerujem u sebe i mislim da će mi se takvo razmišljanje isplatiti.

S obzirom na ideju ,,Prvog koša”, da se prilika u prvom redu omogući mladim igračima, vidite li sebe i u narednoj sezoni u Vitezu?

Ideja da se prilika pruži mladim košarkašima je odlična i volio bih da se prakticira što više i u ostalim klubovima. Obzirom da sam se uklopio u ekipu, imamo odlične rezultate i sve je na profesionalnom nivou, nema potrebe da bilo šta mijenjam ni sljedeću sezonu.

Vaša poruka za sve mlade košarkaše koji treniraju u Školi košarke ,,Prvi koš” Vitez, te koji se trude i bore da jednog dana obuku seniorski dres svog kluba?

Mislim da su mladi košarkaši jednim dijelom već uspjeli, jer se bave nečim pozitivnim, a moj savjet je da uvijek daju maksimum od sebe jer se rezultati kad tad isplate i tako će jedino pronaći najbolju verziju sebe. Na kraju krajeva nije bitno šta će djeca postati već šta god da rade, budu najbolji u tome.

Seniorima, ali i svim ostalim selekcijama Škole košarke „Prvi koš“ Vitez sretno u nastavku sezone te da najbolji mogući način predstavljaju svoj rad i grad.

Oglasi
LM