viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
KND VItez
Vrijeme objave: 15.08.23 @ 17:13
OGLAS

Večeras na Maksimiru Dinamo i AEK igraju utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. Dvoboj je to s puno tenzija zbog navijačkih nereda u Ateni. Grci odbijaju surađivati s Dinamom, ne žele ni pozdraviti Modre. Uoči dvoboja hrvatska policija je posebno na oprezu kako se ne bi ponovili neredi kao u Ateni.

OGLAS

Brojne policijske snage su na ulicama Zagreba, gotovo ih se može vidjeti u svakoj ulici u širem centru Zagreba, posebno oko Maksimira. Policija je čak i na Glavnom željezničkom kolodvoru gdje policija provjerava tko izlazi iz vlakova. Tako se želi spriječiti mogućnost da se neki od navijača AEK-a ne bi probili u grad putem željeznice.Brojni i interventni policajci su na terenu, kao i oni u civilu. Pazi se na svaku sitnicu i policija je spremna na bilo kakav incident, no nadamo se da će sve proći bez problema, kao i utakmica u Grčkoj u subotu.

I ovaj susret možete gledati u viteškom Klubu navijača Dinama gdje su organizirali zajedničko gledanje utakmice. “Ogled započinje u 20:00 sati, a kako biste uživali u odličnoj atmosferi, dođite što ranije i zauzmite svoje mjesto” poručuju iz KND Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM