OGLAS
Vrijeme objave: 30.08.23 @ 08:20
OGLAS

U nogometnim kuloarima sinoć je prohujalo da bi Bayern i Gabriel Vidović trebali tijekom današnjeg dana sve dogovoriti s Dinamom i kako saznajemo, to se i dogodilo.

OGLAS

Nije jasno je li Vidović već stavio potpis, ali čini se da je to samo formalnost. Vidović dolazi u redove hrvatskog prvaka iz velikog Bayerna na posudbu do kraja sezone te s opcijom na otkup. Spekulira se da je riječ o 4 milijuna eura, dok će posudba stajati Dinamo oko pola milijuna eura. Mladi Hrvat projekt je Bayernove škole, a bavarski velikan imao bi klauzulu po kojoj bi ostala mogućnost otkupa natrag mladog ofenzivnog igrača.

Vidović je u dresu Bayerna odigao četiri utakmice, a prošle sezone je na posudbi u Vitesseu upisao 25 nastupa i postigao četiri gola.

OGLAS

Vidović je prije 19 godina rođen u Augsburgu. Njegov otac Zoran, rodom iz Žepča, napustio je BiH i potražio bolji život u Njemačkoj 1995. Nogomet je počeo trenirati zbog tate, koji obožava nogomet, a i on ga je trenirao. Već s devet godina zapazili su ga skauti Bayerna, no obitelj je odlučila da će ostati još neko vrijeme u Augsburgu.

OGLAS

Vidović prema Transfermarktu vrijedi 2,5 milijuna eura, a za U-21 reprezentaciju Hrvatske upisao je šest nastupa i zabio dva gola.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM