viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.09.23 @ 22:27
OGLAS

Odličan početak nove sezone Premijer lige BiH za stolnotenisače STK “CM” Vitez. Danas je započelo novo izdanje stolnoteniske Premijer lige BiH gdje su Vitežani gostovali u Sarajevu.

Da podsjetimo, u prošloj sezoni je ostvaren povijesni rezultat izborenim doigravanjem za prvaka Premijer lige gdje je naša ekipa zaustavljena u polufinalu. I u ovu sezonu viteški stolnotenisači su krenuli maksimalno učinkovito, jer su u prva dva meča ostvarili dvije važne pobjede na gostovanju i osvojili 4 boda. U prvom meču ostvarena je teška pobjeda protiv ekipe STK “Bosna” Sarajevo rezultatom 4:2, dok su u drugom meču naši momci pobjedili ekipu STK “Željezničar” Sarajevo rezultatom 4:0. Čestitke našoj ekipi na odličnoj igri i borbi, te ostvarenim pobjedama.

OGLAS

“Ovim putem zahvaljujemo svim sponzorima koji nas podržavaju na čelu sa našim generalnim sponzorom cm-cosmetic market, te Općinskom načelniku i Općini Vitez. U narednim kolima naša ekipa će biti domaćin ekipama STK “Mladost” Zenica i STK “Kreka Edelex” Tuzla”, poručili su iz STK “CM” Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM