viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.05.23 @ 11:20

Ako se suđenje u Premijer ligi posljednjih godina popravilo, onda se ove sezone vraćamo prema tamo gdje smo bili prije 15 i više godina, kada je na nekim stadionima bilo nemoguće gostima odnijeti bodove. Kako se sezona bliži kraju, kako je ulog sve veći, tako su i sudačke greške sve brojnije. Samo u nedjelju na dvije važne utakmice suci su bili glavni akteri. Ermin Sivac trebao je biti suspendiran jer je Tuzli poništio čist gol na Koševu, no ne da nije suspendiran nego je sudio važnu utakmicu Željezničara i Veleža. Željezničar je slavio pobjedu 2:1, no pobjedničkom golu prethodio je prekršaj na vrataru Veleža, a situaciju možete pogledati ovdje (6:40 min):

Sudac je bio i u prvom planu u utakmici Borca i Sarajeva. Miloš Gigović doveo je utakmicu do ruba incidenta, podijelio je gostima tri crvena, jedan igraču, a dva treneru i službenom predstavniku.

OGLAS

No, i Borac je bio oštećen u prethodnom kolu. Protiv Veleža mu je trebao biti dosuđen jedanaesterac ali nije iz razloga poznatih samo Antoniju Bandiću i njegovom pomoćniku. I tu situaciju možete vidjeti ovdje:

OGLAS
Oglasi
LM