spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

HŠK Zrinjski postao prvi klub iz BiH koji će igrati u Uefinim skupinama!

- Oglasi -

HŠK Zrinjski će igrati ili Europsku ligu ili Konferencijsku ligu, ovisno o ishodu dvomeča s austrijskim LASK-om iz Linza. Nakon toliko godina imat ćemo jednog predstavnika u skupinama Uefinih natjecanja, prvi put u povijesti bosanskohercegovačkog poslijeratnog nogometa.

- Oglasi -

Bit će to HŠK Zrinjski, a Mostarci će igrati ili Europsku ligu ili Konferencijsku ligu, ovisno o ishodu dvomeča s austrijskim LASK-om iz Linza. Ako prođe LASK Zrinjski će izboriti Europsku ligu, a i ovako ima osiguran plasman u skupine Uefine Konferencijske lige. Do tog uspjeha prvak BiH došao je zahvaljujući prolazu u trećem kolu kvalifikacija za Europsku ligu protiv Breidablika.

Nakon 6:2 u Mostaru Plemići su na Islandu izgubili s 0:1, ali imali su preveliku prednost koju islandski prvak nije uspio dostići, iako je imao jedno kraće razdoblje bolje igre u drugom dijelu. Nakon što je bolji bio u prvom poluvremenu, Zrinjski je primio gol nakon 10 minuta igre u drugom dijelu i to nakon što si ga je sam zabio. Napad Breidablika završio je ubačajem s lijeve strane, a Slobodan Jakovljević nezgodno je zahvatio loptu i prevario svog vratara Marića.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.