viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.04.22 @ 21:59

Jedan od najmlađih u seniorskoj ekipi Škole košarke „Prvi koš“ Vitez je Ivan Šakić (2003.). Ovu sezonu je stekao posebno povjerenje trenera te je veliki broj utakmica započeo u prvoj petorci.
Ispred njega i ekipe je već najavljivana i važna utakmica protiv ekipe KK „Visoko“ pa smo i Ivana zamolili za komentar sezone.

Još jedna seniorska sezona je iza vas. Koliko ste zadovoljni svojim igrama, budući da trener dosta vjeruje u vas, a koliko smo vidjeli skoro čitavu sezonu ste započinjali u prvoj petorci?

OGLAS

Da, evo nalazimo se na kraju ove sezone, svojim igrama sam zadovoljan, ali uvijek može bolje i vjerujem da pridonosim svojim igrama na terenu da postižemo ovakve rezultate kakve imamo sad. Jako sam ponosan na sebe jer sam jedan od mlađih igrača u klubu i imam priliku započeti u petorci što pomaže mom samopouzdanju.

OGLAS

Ostvaren je i play-off za ulazak u viši rang, u drugoj sezoni nakon formiranja seniorske ekipe. Kakvo je vaše mišljenje o ekipi i rezultatu koji ste postigli?

OGLAS

Mislim da smi zaslužili ovaj play off zbog toga što smo napravili nevjerojatan uspjeh nakon samo 2 sezone. U ekipi se svi slažemo i izvan terena što je jako bitno, ali i na terenu surađujemo, naravno.

Ekipa iz Visokog je sljedeći protivnik. Vjerujemo da ste se odlično spremili i da spremno dočekujete dvije utakmice protiv istog protivnika.

Spremamo se čitavu sezonu za ovo što smo do sad postigli i vjerujem da će biti dobra utakmica vrijedna gledanja.

Nadam se da će te iskoristiti priliku, te pozvati sve da vas podrže u GSD Vitez i ovu nedjelju?

Možda se gledateljima u dvorani ne čini toliko bitno, ali njihova podrška nama koji smo na terenu puno znači. Nadam se da će navijači doći u što većem broju i da će nam njihova podrša pomoći da pobjedimo ekipu iz Visokog.

Oglasi
LM