viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.02.24 @ 08:57

Hrvatski tenisač Ivo Karlović (44) već neko vrijeme ne igra tenis, a sada je i službeno objavio da odlazi u mirovinu. Svoju je odluku objavio na društvenoj mreži X. “Nadam se da će vas ovaj post sve zateći dobrog raspoloženja i sa snažnim bekhendom!

Neki od vas su primijetili da je prošlo dosta vremena otkako sam igrao posljednji turnir i još uvijek me svakodnevno pitaju hoću li se i kada vratiti na turneju. Žao mi je što ću vas razočarati, ali ovim pismom želim to učiniti službenim i konačno objaviti svoje povlačenje.

Oglas

Imao sam vrlo zadovoljavajuću, neobičnu i dugu karijeru koja dolazi iz iznimno skromnih početaka, posebno za tenisača. Hrvatska je bila sasvim drugačija zemlja 80-ih i 90-ih godina kada sam odrastao i jako sam ponosan na svoja postignuća i ono što sam uspio prevladati.

Želio bih zahvaliti svim trenerima i ljudima koji su  doprinijeli mom razvoju kao tenisača. Bez vas ovo sretno putovanje ne bi bilo moguće. Obitelj mi je pružila ogromnu podršku i neizmjerno ih volim. Veselim se što ću nastaviti provoditi vrijeme s njima radeći stvari koje su nam važne i koje nas ispunjavaju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima vama koji ste bili navijači podržavatelji tijekom godina, hvala što ste bili dio mog putovanja. Volim vas sve i nadam se da se opet vidimo. Ostat ću blizak tenisu i pokušati podijeliti svoje znanje i sva nevjerojatna iskustva s novim generacijama tenisača. Putovanje se nastavlja i fokus se preusmjerava. Zahvalan sam”, napisao je Ivo Karlović.

Karloviću je najbolji plasman 14. mjesto na ATP ljestvici, a osvojio je osam turnira. Posljednji meč, prema službenoj stranici ATP-a, odigrao je 2021. godine.

Oglasi
LM