spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Juniori Romarija prvaci, stigli na korak do Premijer lige

- Oglasi -

π‘ƒπ‘œπ‘π‘—π‘’π‘‘π‘œπ‘š π‘π‘Ÿπ‘œπ‘‘π‘–π‘£ π‘π‘’π‘”π‘œπ‘—π‘Žπ‘›π‘ π‘˜π‘’ πΌπ‘ π‘˜π‘Ÿπ‘’, π‘‘π‘Ÿπ‘– π‘˜π‘œπ‘™π‘Ž π‘π‘Ÿπ‘–π‘—π‘’ π‘§π‘Žπ‘£π‘Ÿπ‘ π‘’π‘‘π‘˜π‘Ž 𝑙𝑖𝑔𝑒, π‘—π‘’π‘›π‘–π‘œπ‘Ÿπ‘– NK Romari 𝑠𝑒 π‘œπ‘ π‘–π‘”π‘’π‘Ÿπ‘Žπ‘™π‘– π‘›π‘Žπ‘ π‘™π‘œπ‘£ π‘π‘Ÿπ‘£π‘Žπ‘˜π‘Ž π‘‚π‘šπ‘™π‘Žπ‘‘π‘–π‘›π‘ π‘˜π‘’ 𝑙𝑖𝑔𝑒 𝐡𝑖𝐻 πΆπ‘’π‘›π‘‘π‘Žπ‘Ÿ 2 𝑖 π‘π‘œπ‘›π‘œπ‘£π‘œ π‘œπ‘ π‘–π‘”π‘’π‘Ÿπ‘Žπ‘™π‘– π‘‘π‘œπ‘–π‘”π‘Ÿπ‘Žπ‘£π‘Žπ‘›π‘—π‘’ π‘§π‘Ž π‘—π‘’π‘›π‘–π‘œπ‘Ÿπ‘ π‘˜π‘’ π‘ƒπ‘Ÿπ‘’π‘šπ‘–π‘—π‘’π‘Ÿ 𝑙𝑖𝑔𝑒, π‘‘π‘œ π‘˜π‘œπ‘—π‘’ ih 𝑗𝑒 π‘π‘Ÿπ‘œπ‘ π‘™π‘’ π‘ π‘’π‘§π‘œπ‘›π‘’ π‘‘π‘–π‘—π‘’π‘™π‘–π‘™π‘Ž π‘—π‘’π‘‘π‘›π‘Ž π‘’π‘‘π‘Žπ‘˜π‘šπ‘–π‘π‘Ž.

- Oglasi -

Fenomenalni juniori, pod vodstvom trenera Roberta PerkoviΔ‡a, β€žpobjegliβ€œ su zeničkom Čeliku na nedostiΕΎnih 9 bodova prednosti.

JoΕ‘ jednom vrhunskom partijom, juniori nisu pruΕΎili ni najmanju Ε‘ansu svojim protivnicima da se nadaju pozitivnom rezultat. U goste su im doΕ‘li iz NK Iskra iz Bugojna, koje su nadigrali i slavili pobjedu od 4:0. MreΕΎu gostiju u 5. minuti je načeo najbolji strijelac, Marko KriΕ‘to, koji sada na kontu ima 24 gola u ovoj sezoni. Na 2:0 je povisio Petar Bavrka u 13. minuti. Utakmicu je zaključio Selvedin RamiΔ‡ sa svoja dva pogotka u 71. i 90. minuti.

- Oglasi -

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaőtićen.