viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.11.23 @ 16:43
OGLAS

Sada već bivši trener KK Bosna Meridianbet Josip Pandža govorio je za Raport nakon što je postalo poznato da više neće obavljati funkciju trenera Studenata.

– Upravu kluba razumijem. Bosna treba brzi rezultat i nadam se iskreno da će ova šok terapija dobro djelovati na igrače. Svom nasljedniku ostavljam fizički spreman tim, te grupu karakternih i kvalitetnih igrača. Mi smo u četiri važne utakmice (dvije protiv Vojvodine, Orlovik i Mladost) promašili 49 bacanja i šutirali za “trojke” 20/107, što je samo stvar psihičkog pritiska koji nismo uspjeli razbiti i to je apsolutno moja odgovornost – izjavio je Pandža za Raport.

OGLAS

– Hvala igračima koji su bili maksimalno profesionalni i ljudski kvalitetni hvala rukovodstvu koje nam je osiguralo savršene uvjete za rad. Hvala i navijačima kojih je za samo mjesec našeg zajedničkog rada bilo 2.500 u domaćoj utakmici protiv Vojvodine. Sarajevo voli Bosnu i Bosna će ubrzo biti regionalni velikan, što im od srca želim – riječi su kojima se Pandža oprostio od Bosne. Novi trener sarajevskog kluba bit će Aleksandar Damjanović. On je do sada trenirao razvojni tim Bosne.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM