viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 17.08.23 @ 14:55

U Busovači je jučer uspješno održan basketball 3×3 turnir koji je privukao veliku pažnju ljubitelja košarke iz regije. Stotinjak košarkašica i košarkaša sudjelovalo je u ovom dinamičnom sportskom događaju koji je trajao od 14:00 do 18:00 sati.

Turnir je bio organiziran u dvorištu Srednje škole “Busovača”, uz sam ulaz u dvoranu, pružajući tako ugodno okruženje za igru i podršku gledatelja.

Uz podršku Mješovite Srednje škole “Busovača” i Osnovne škole “Kaćuni” Busovača, te u partnerstvu s Udrugom 3×3 Zenica i mFitness Busovača, turnir je postao nezaobilazan događaj povodom Dana općine Busovača. Natjecatelji su bili podijeljeni u dvije kategorije, učenici osnovnih i srednjih škola, kako bi se osigurala fer konkurencija i uzbuđujuća borba na terenu.

Jedan od vrhunaca turnira bio je i revijalna utakmica između veterana KK “Busovača” i predstavnika OSCE-a, koja je dodatno začinila atmosferu. Gledatelji su mogli uživati u strastvenoj igri, izvanrednim potezima i nezaboravnom sportskom duhu.

Ovaj spektakularni sportski događaj pružio je priliku mladim sportašima da pokažu svoje vještine i strast prema košarci te da se druže i natječu u prijateljskom okruženju. Prijave su bile jednostavne, a ekipe su se sastojale od četiri natjecatelja koji su se hrabro suprotstavili izazovima na terenu.

Uz uspješan odaziv sudionika i veliku podršku lokalne zajednice, ovaj basketball 3×3 turnir u Busovači definitivno je ostavio pečat kao nezaboravan sportski događaj koji će se dugo pamtiti.

Oglasi
LM