viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.08.23 @ 15:10

Vitežanka i košarkaška reprezentativka Bosne i Hercegovine Ines Babić, svoju košarkašku karijeru nastavlja u njemačkoj Bundesligi.

Riječ je o uspješnom klubu MTV Stuttgart koji je danas Ines predstavio kao glavno pojačanje kluba, klub koji je prošle sezone ostvario vrhunske rezultate, a o ciljevima za narednu sezonu otkriti će nam Ines.

OGLAS

,,Prije svega, hvala Vam na potpori i što uvijek pratite moje uspjehe.
Istina, danas sam službeno predstavljena kao pojačanje kluba MTV Stuttgart, na što sam jako ponosna s obzirom da danas slavim svoj 22. rođendan te mi je ovo samo još dodatno upotpunilo moj dan i sreću mene i moje obitelji.
Klub s kojim sam se jako brzo dogovorila jer način rada, uvjeti, sama uprava i trener su zaista nevjerojatni i jedva čekam da se priključim ekipi, i da ostvarujemo naše zadane ciljeve za novu sezonu. Što se mene osobno tiče, mogu da obećam da ću svoje znanje, iskustvo stečeno kroz WABA ligu u sezonama iza mene,  iskoristiti na način da ga prenesem ekipi te ću dati sve od sebe da iz dana u dan napredujem kako individualno, tako i mi kao tim. Čeka nas naporna i uzbudljiva sezona, ali sam sigurna da ćemo uz trenera i potporu kluba uspjeti ostvariti sve zamisli”.

OGLAS

Inače, Ines je zaigrala u Školi košarke ,,Prvi Koš”, pod palicom svog prvog trenera Igora Bošnjaka. Također igrala je još u Košarkaškom klubu “Play Off” s kojim je osvojila Kup i Prvenstvo BiH , “Orlovi” , “Lavovi”, te je nastupala na svjetskim i europskim košarkaškim scenama.

OGLAS
Oglasi
LM