viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 17.11.23 @ 09:52

Krunoslav Rendulić prema neslužbenim informacijama koje imamo više nije trener HŠK Zrinjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacija još nije službeno potvrđena. Rendulić, navodno, neće voditi ni današnji trening. Po neslužbenim informacijama koje trenutno imamo, klub će se službeno sa trenerom razići danas, nakon dogovora o visini odštete i ostalim administrativnim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razloga Rendulićevoj smjeni postoji više, jedan je da se nije najbolje snašao s velikim brojem igrača u rosteru i loša komunikacija s igračima (Zvonimir Kožulj) i upravom , a  očito je poraz u gradskom derbiju protiv Veleža kojemu je Zrinjski poražen sa 3:0 dodatno pojačao ovu odluku

Rendulić je na klupu Zrinjskog sjeo prije točno godinu dana, a trenersku palicu preuzeo je od Sergeja Jakirovića I Zrinjski odveo do dvostruke krune, te grupne faze europskih natjecanja čime ga se smatra jednim od najuspješnijih trenera u povijesti Zrinjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao mogući potencijalni nasljednici Rendulića spominju se bivši treneri Dinama Krunoslav Jurčić, Mario Cvitanović i Ante Čačić, a još prije su se kao kandidati za klupu Zrinjskog spominjali Goran Tomić I Mislav Karoglan koji je u međuvremenu preuzeo Hajduk, a posljednjih dana nakon ostavke Stjepana Tomasa u Osijeku i on se spominje kao potencijalni kandidati.

Oglasi
LM