OGLAS
Vrijeme objave: 06.09.23 @ 07:43
OGLAS

Roberto Soldić svoj put u ONE Championshipu nije započeo onako kako je želio. Prvo je protiv Murada Ramazanova meč ostao bez pobjednika, odnosno ‘‘no contest‘‘, a zatim je ove godine poražen od Zebaztiana Kadestama tehničkim nokautom u drugoj rundi. Nije početak kakav bi netko poželio, no uskoro bi trebao dobiti priliku sve ispraviti. U petom je mjesecu Soldić nastupio posljednji puta, a na njegovu adresu je jučer došla nova prozivka. Nekadašnji izazivač za ONE-ovu titulu Agilan Thani prozvao je ‘‘RoboCopa‘‘ na meč, a Soldić mu nije ostao dužan nego je izazov objeručke prihvatio: ‘‘Ako Soldić želi, može doći i dobiti. Ako netko ovdje ima nešto za izgubiti, onda je to on. Ja sam samo neki tip iz Malezije‘‘, rekao je Thani za South China Morning Post.

OGLAS

Roberto mu je odgovorio: ‘‘Ti si odličan ratnik Agilane i bivši izazivač za pojas, ali ja sam tip iz Stare Bile i bit ću spreman kad god‘‘, napisao je na svom Instagram ‘‘storyju‘‘.

Inače, Agilan Thani je nekadašnji izazivač za ONE-ovu titulu, a istu je napao dok je prvak bio Ben Askren. U svojoj karijeri je postigao 13 pobjeda i 7 poraza, a sve mečeve u karijeri je odradio pod okriljem ONE Championshipa, osim svog profesionalnog debija. U svom trenutno posljednjem nastupu Thani je svladao Magomedmurada Khasaeva ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi, a meč prije toga je također pobijedio na isti način.Bio bi ovo idealan protivnik za Soldića da se vrati na pobjedničke staze, a sada su na potezu Chatri i ONE Championship da meč i organiziraju.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM