viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.05.24 @ 20:09
OGLAS

Ovog vikenda u Sarajevu je u Hotelu Hills održano državno prvenstvo BiH za kategorije mlađih kadeta (u13) i juniora (u18).

OGLAS

Sučić je postao pojedinačni državni prvak BiH za sezonu 2023/24. Nakon prošle godine gdje je bio državni prvak u mlađoj kategoriji, ove godine mu je to pošlo za rukom i u starijoj kategoriji, što je ogroman uspjeh.

Luki je 12 godina tako da je uspio osvojiti i pored godini starijih konkurenata. Luka je na ovom prvenstvu uzeo još dvije medalje, i to srebrnu sa kolegom Bajrovićem iz STK Aladža Sarajevo i broncu u mješovitim parovima sa kolegicom Mehić iz STK Vitez.

OGLAS

“Naš predstavnik u juniorima David Zrnić bio je na korak do medalje u svojoj kategoriji, ali je zapeo u četvrfinalu parova sa kolegom Ćorićem iz STK Aladža. U pojedinačnom dijelu Sučić je prošao vrlu tešku grupu, a u neizvjesnom meču izgubio za četvrtfinale.

OGLAS

Čestitamo našem cijelom kolektivu koji je na ovaj ili onaj način pomogao da u naš klub dođe titula državnog prvaka.Sportski pozdrav”, poručili su iz STK CM Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM