viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.08.21 @ 17:51

Na današnjem treningu predsjednik Nogometnog kluba Vitez Ivan Frljić igračima je predstavio novog šefa stručnog stožera. Riječ je o viteškoj nogometnoj legendi Veseljku Petroviću, dugogodišnjem igraču, kasnije i treneru u skoro svim selekcijama NK Vitez. Petrović, koji je rođen 1963. godine vlasnik je UEFA Pro licence, a uz trenerske poslove u NK Vitez bio je i sportski direktor. Radio je u i FK Mladost.

Dosadašnji trener Ilija Babić imenovan je za koordinatora omladinske škole i trenera u mlađim uzrastima. Također, imenovan je i novi tajnik kluba, Petar Vrebac.

OGLAS

Uz dosadašnja igračka pojačanja (Barnjak, Bradarić, Kolenda, Karić) NK Vitez je ovim promjenama i u organizacijskom smislu napravio određene pomake kako bi u vremenu pred nama rezultati kluba u svim kategorijama bili ponovno na ponos svih koji Vitez nose u srcu.

OGLAS

U sezoni pred nama NK Vitez natjecat će se u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine Zapad, a u prvom kolu koje je na rasporedu 15. kolovoza nogometaši Viteza igrat će protiv NK Sloga.

OGLAS

Izvučeni parovi 1.kola 

  1. FK Vitez – NK Elektrobosna
  2. NK Vlašić – NK Brekovica 78
  3. NK Kiseljak – NK Iskra
  4. NK N.Travnik – NK Rudar
  5. NK Brnjaci – NK Rudar H.Bila
  6. NK Krajišnik – FK Krajina
  7. NK Vitez B. – NK Podgrmeč
  8. NK Sloga – NK Vitez

Parovi 2.kolo :

  1. NK Elektrobosna – NK Vitez
  2. NK Podgrmeč – NK Sloga
  3. FK Krajina – NK Vitez B.
  4. NK Rudar H.Bila – NK Krajišnik
  5. NK Rudar – NK Brnjaci
  6. NK Iskra – NK N.Travnik
  7. NK Brekovica – NK Kiseljak
  8. FK Vitez – NK Vlašić
Oglasi
LM