viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.11.22 @ 09:13

Nogometni klub Vitez jedan je od sportskih klubova s najdužom tradicijom i dugim radom s puno entuzijazma. Bilo je velikih uspona i onih malo manje slavnih padova, ali konstanta je uvijek postojala i klub je izdržao i opstao unatoč svim izazovima. Može se sa sigurnošću reći kako je na ponos velikog broja Vitežana koji unatoč rezultatima ostaju vjerni voljenom klubu. Mnoge generacije iznjedrio je upravo NK Vitez, neka od istaknutih nogometnih imena činila su klupu NK Viteza, a neki igrači su sjajne temelje i veliku odskočnu dasku imali u ovom klubu, nekadašnjem članu Premijer lige BiH.

Ovaj klub vrijedno radi i vrijedi istaknuti kako je seniorska ekipa iznenađenje ovogodišnjeg prvenstva sa najmlađom ekipom do sada. Kod seniora je prosjek godina 19 i sve su domaći dečki, koji trenutno drže peto mjesto Druge lige FBiH Zapad.
Pohvalna je velika brojnosti djece u omladinskim selekcijama, od cicibana do juniora koji se natječu u Omladinskoj ligi BiH i Omladinskoj ligi NS ŽSB. Nekoliko seniora je pokazalo izvanredne igre u dosadašnjem dijelu prvenstva, a riječ je o igračima Mario Bajo, Emir Baltić, Semin Omerdić, ali i svi drugi momci koji zajedno na terenu daju svoj maksimum za rezultat.
Nekoliko juniora igra zapažene uloge u seniorskim timu NK Viteza, to su djeca koja su 2005. godište (Deni Suljević, Filip Mišković, Josip Garić, Franko Šantić), potrebno im je dati “vjetar u leđa” kako bi bili još bolji, jer samo nebo je granica. NK Vitez je klub koji zaslužuje punu podršku, a redakcija portala Viteški.ba nastavlja pratiti rad kluba i želi ostvarenje zadatih ciljeva i postizanje što boljih rezultata.

OGLAS

Oglasi
LM