viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.09.23 @ 18:22
OGLAS

Nogometni klub Vitez je danas na svojoj službenoj Fb stranici objavio novost. Naime, potpisan je ugovor o generalnom sponzorstvu za nastupajuću natjecateljsku sezonu 2023./2024. godinu. Objavu Nogometnog kluba Vitez prenosimo u cijelosti:

,,Poštovani navijači i simpatizeti našeg kluba, sa ponosom objavljujemo da je naša Nogometna akademija/ klub Vitez potpisala ugovor o generalom sponzorstvu za nastupajuću natjecateljsku sezonu 2023./2024. godinu sa tvrtkom TQT LLC USA.

OGLAS

Primarne osnove našeg ugovora je ulaganje u omladinske kategorije svih selekcija naše nogometne akademije, kroz omasovljenje omladinske škole, edukaciju trenerskog osoblja, pomoć u materijalno tehničkim sredstvima za rad naše akademije, te ostvarivanje što boljih rezultata u budućem periodu, te vraćanje naših navijača na stadion.

OGLAS

Naš generalni sponzor je obiteljska tvrtka koja pruža najkvalitetnije logističke usluge diljem Sjedinjenih Američkih Država, te međunarodnom prijevozu, kao i trgovinu nekretninama u U.A.E.-Dubaji u vlasništvu velikog zaljubljenika u nogomet koji je igrajući nogomet u Republici Italiji i USA , opredjelio za obiteljski biznis, te unaprjeđenje rada naše akademije.

OGLAS

Generalom sponzoru se ovim putem uvelike zahvaljujemo što je odabrao nas, a na nama je da opravdamo očekivanja istog. HVALA!”

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM