OGLAS
Vrijeme objave: 22.10.23 @ 17:25
OGLAS

Ovog vikenda odigrano je 11. kolo Druge lige Federacije BiH Zapad. Jučer su svoje susrete igrali FK Vitez i Nogometni klub Romari.

OGLAS

FK Vitez je na Gradskom stadionu u Vitezu ugostio NK Vitez iz Bužima. Odličnu utakmicu odigrali su Vitežani. U prvom dijelu gol za domaću momčad postiže Aldin Ribo. U 73. minuti za 2:0 pogađa Muratović, a pred kraj susreta svoj drugi gol postiže Ribo za konačnih 3:0.

Nogometni klub Romari putovao je u daleki Cazin ekipi FK Krajina. U 25. minuti iz jedanaesterca poveli su domaćini golom Mizića. Vodstvo je uduplao Edis Nuhanović, a za Romari rezultat smanjuje Armin Kapetan. Susret je okončan 2:1 u korist Krajine.

OGLAS

Upravo je okončana utakmica u Sanskom Mostu između Rudara Kamengrad i Nogometnog kluba Vitez. U prvom dijelu gledatelji nisu vidjeli zgoditke. U 64. minuti za Vitežane pogađa Kemal Bašić. Petnaest minuta kasnije pobjedu Nogometnom klubu Vitez ovjerava Davor Bavrka. Odlične obrane zabilježio je golman Viteza Anto Ramljak. U nastavku donosimo stanje na ljestvici i sve rezultate 11. kola.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM