viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 02.07.23 @ 23:17

U nedjelju 2. srpnja 2023. godine na igralištu Osnovne škole u Novoj Biloj odigrana je završnica 5. Memorijalnog malonogometnog turnira fra Franjo Grebenar Greba. Kako je Viteski.ba ranije najavio, završnica je započela utakmicama četvrtfinala u kojima su se sastale ekipe:

  • MLM Biljaka – Caffe Smak
  • Autopraonica Slon – Moja zemlja Bučići
  • Robertovo – Pivnica Točak
  • Sportsko društvo HB dr. fra Mato Nikolić – Zabilje

Već četvrtfinalni susreti donijeli su odlične igre, ali i poneka iznenađenja. MLM Biljaka Transport opravdao je ulogu favorita protiv Caffe Smak i svladao ih uvjerljivo 9:0. Moja zemlja Bučići iznenadila je favoriziranu ekipu Autopraonica Slon rezultatom 4:1. Pivnica Točak također je bila dominantnija od Robertova i pobijedila 3:0. Jedna od najmlađih momčadi Zabilje, pružila je odličan otpor Sportskom društvu HB dr. fra Mato Nikolić Nova Bila. Bolnica je pobijedila 3:2, a treći zgoditak postignut je u posljednjim sekundama utakmice.

Polufinalne parove činili su MLM Biljaka i Pivnica Točak te Moja zemlja Bučići i Sportsko društvo HB dr. fra Mato Nikolić Nova Bila. MLM Biljaka i Pivnica Točak remizirali su u regularnom dijelu odigravši 1:1. Nakon udaraca s bijele točke u finale je prošla ekipa MLM Biljaka (3:1). Sportsko društvo HB dr. fra Mato Nikolić Nova Bila u drugom polufinalnom susretu nadigralo je Bučićane 3.1.

Pivnica Točak rezultatom 3:2 bolja je bila od ekipe Moja zemlja Bučići i osvojila je treće mjesto. U finalnom susretu, ulogu favorita turnira, opravdala je momčad MLM Biljaka pobjedom 3:0 protiv Sportskog društva HB dr. fra Mato Nikolić Nova Bila. Čestitamo pobjednicima, a organizatorima, Hrvatskoj bolnici dr. fra Mato Nikolić Nova Bila, upućujemo posebne čestitke na fenomenalnoj organizaciji.

Oglasi