viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.03.24 @ 10:21

U vikendu pred nama očekuju nas utakmice 17. kola Druge nogometne lige Federacije BiH grupa Zapad. Utakmice su na rasporedu u subotu i nedjelju s početkom u 15:30 sati.

Viteške momčadi očekuju zahtjevne utakmice, a neke od njih možemo proglasiti i derbijima kola. FK Vitez u subotu dočekuje NK Novi Travnik koji je u prošlom kolu odigrao neodlučeno 1:1 sa Nogometnim klubom Vitez postigavši zgoditak u posljednjoj minuti susreta. Vitežani su ostvarili pobjedu minimalnim rezultatom 1:0 pobjedivši Krajinu iz Cazina.

OGLAS

Nogometni klub Romari nakon što u proteklom kolu nisu odigrali svoj susret sa Iskrom iz Bugojna koja je istupila iz lige, dočekuje u subotu na stadionu NK Rijeka ekipu Rudara iz Han Bile. Rudar je prošlog vikenda uvjerljivim rezultatom 4:0 bio bolji od Viteza iz Bužima.

OGLAS

Nogometni klub Vitez očekuje neugodno gostovanje uvijek opasnoj ekipi NK Kiseljak. Utakmica se igra u nedjelju na Stadionu hrvatskih branitelja. Kiseljak je prošlo kolo putovao u Velagiće gdje je poražen rezultatom 2:1 od momčadi NK Bajer 99. U nastavku pogledajte kompletan raspored 17. kola.

OGLAS
Oglasi
LM