viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.07.23 @ 09:15
OGLAS

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na jučerašnjoj sjednici odlučio je o tome tko će imati ekskluzivna TV prava na utakmice Premijer lige BiH u sezoni pred nama.

OGLAS

Nova sezona Premijer lige BiH nam se bliži, a početak je zakazan za vikend 29. i 30. srpnja. Na jučer održanoj sjednici Izvršnog odbora NS BiH jedna od tema su TV prava za narednu sezonu.

Prije nekoliko mjeseci raspisan je natječaj za dostavu ponuda Nogometnom savezu BiH od emitera koji su zainteresirani za TV prava domaćeg prvenstva. U Savezu su razmotrili ponude i odlučili o onoj najboljoj.

OGLAS

Kako je potvrđeno za Klix.ba, donesena je odluka da i u narednoj sezoni, kao i u protekle tri, nositelj TV prava bude TV Arena Sport.

OGLAS

Arena Sport je dostavila najbolju ponudu i u Nogometnom savezu BiH odlučili su zadržati istog vlasnika TV prava za prijenose utakmica Premijer lige.

OGLAS

To znači da će Arena Sport i dalje prenositi najveći broj utakmica Premijer lige, a ostaje nepoznato hoće li, kao i prethodnih sezona, platforma MY TV imati prava prijenosa za nekoliko utakmica po kolu.

Nova sezona Premijer lige BiH počinje 29. i 30. srpnja, kada su na rasporedu utakmice prvog kola. Već tada ćemo imati nekoliko zanimljivih utakmica, a derbi se svakako igra u Širokom Brijegu gdje istoimenom domaćinu stiže banjalučki Borac. U prvom kolu prvak Zrinjski dočekuje Posušje, Željezničar je domaćin Igmanu, a Sarajevo će ugostiti ekipu Sloge Meridian.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM