OGLAS
Vrijeme objave: 15.10.23 @ 10:09
OGLAS

Jučer je odigran veći dio 10. kola Druge lige Federacije BiH Zapad. Na rasporedu je bilo šest parova, a viteške momčadi, Nogometni klub Romari i Nogometni klub Vitez odigrali su svoje susrete.

OGLAS

Nogometni klub Romari ugostio je na stadionu NK Rijeka ekipu NK Bratstvo iz Bosanske Krupe. Susret se mogao zvati subotnjim derbijem, s obzirom da su gosti iz Krupe u Vitez stigli kao drugoplasirana momčad na prvenstvenoj ljestvici. Prvo poluvrijeme završeno je bez golova, ali već na samom početku drugog dijela Romari je poveo zgoditkom Ivoša u 47′. Četiri minute kasnije za 2:0 gol postiže Azmir Lukovac. Utješni gol za goste postiže Ljutić u 89′ sa jedanaest metara. Važnom pobjedom Romari je odsjeo na šestoj poziciji na ljestvici.

Nogometni klub Vitez je na Gradskom stadionu ugostio nogometaše Brnjaka. Drugo kolo zaredom Vitežani su susret okončali bez zgoditaka. Vitežani su nakon susreta zauzeli 9. mjesto prvenstvene ljestvice. FK Vitez svoju utakmicu 10. kola igra danas na Stadionu hrvatskih branitelja u Kiseljaku.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM