viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.05.24 @ 22:38
OGLAS

Kako je ranije najavio portal Viteški.ba, danas je na Gradskom stadionu na rasporedu bila utakmica Nogometnog i FK Vitez. Susret se igrao u okviru 24. kola Druge lige Federacije BiH – Grupa Zapad.

Gledatelji su u ovom susretu vidjeli čak sedam zgoditaka. Iako je Nogometni klub Vitez vodio uvjerljivo tijekom cijele utakmice, na kraju je došlo do krajnje neizvjesnosti. Nogometni klub Vitez počeo je agresivno te je stekao ranu prednost zgoditkom fenomenalnog Besima Kolića. U 20. minutu izjednačio je FK Vitez zgoditkom Azema Palića.

OGLAS

Do poluvremena dva sjajna zgoditka i hat-trick postiže Kolić i odvodi “domaćine” do prednosti od 3:1. Autogol postiže nogometaš FK Vitez početkom drugog dijela. Međutim, Nogometni klub Vitez zakomplicirao je utakmicu i prima dva brza zgoditka. U oba slučaja strijelac je bio Admir Zukan. Konačan rezultat otišao je u korist Nogometnog kluba Vitez 4:3.

OGLAS

U drugom susretu u Vitezu, na stadionu NK Rijeka Romari je ugostio Pogrmeč i slavio uvjerljivo 4:0. Sjajni Armin Kapetan postigao je tri zgoditka, dok je eurogol iz slobodnog udarca djelo Petra Kolende. Više o utakmici Romarija pročitajte na njihovoj službenoj web stranici . Trenutno stanje na prvenstvenoj ljestvici pogledajte ispod.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM