viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
Druga liga FBiH grupa zapad
Vrijeme objave: 14.04.24 @ 20:29

Nogometni klub Romari danas je na Stadionu hrvatskih branitelja odigrao derbi susret 20. kola Druge lige FBiH Zapad protiv Kiseljaka.

Romari je bolje otvorio današnji susret, a već nakon 17. minuta došli su do vodstva preko Armina Kapetana. Domaćini su nošeni podrškom s tribina u 32. minuti izjednačili na 1:1, a pogodak je postigao Danijel Tomić.

OGLAS

Kada su već svi gledatelji očekivali kako će se na odmor otići s 1:1, ponovno je na scenu stupio sjajni Kapetan. “Kapo” je u 45. minuti pogodio za 1:2 Romarija i mirni nastavak u drugom dijelu.

OGLAS

U nastavku su domaći pokušavali doći do izjednačenja, no unatoč prilikama na obje strane promjene rezultata više nije bilo. Vitežani su upisali su 3 nova boda i trenutno su trećeplasirana momčad lige, ali s istim brojem bodova (35) kao i GNK Bratstvo. Ipak, prednost je u ovom slučaju na strani Bratstva koje ima nešto bolju gol razliku.

OGLAS

U sljedećem 21. kolu koje na rasporedu za sedam dana seniori Romarija na Stadionu na Rijeci ugostit će bužimski Vitez. U nastavku pogledajte stanje na prvenstvenoj ljestvici.

Oglasi
LM