viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.06.24 @ 22:01
OGLAS

Odigravanjem završnih utakmica i dodjelom diploma uspješno je završen prvi nogometni kamp zagrebačke Lokomotive u Vitezu, a kojem je naš Sportsko-rekreacijski centar bio domaćin, javlja Nogometni klub Romari.

OGLAS

Kroz šest dana 170 nogometaša, podijeljeni u pet dobnih kategorija prošli su put od upoznavanja, trenažnog procesa, edukacija, predavanja, a sve kako bi nakon ovog kampa bili bogatiji za nogometno iskustvo koje će im kroz buduću karijeru zasigurno biti od velikog značaja.

Na kampu su sudjelovali nogometaši iz preko 20 klubova Bosne i Hercegovine nastojavši se prikazati u što boljem svjetlu pred nogometnim stručnjacima zagrebačkog kluba. Reakcije i komentari sudionika, ali i onih koji su pomno pratili kamp daju nam za pravo vjerovati kako će u budućnosti kamp postati tradicija i jedan od najvažnijih sportskih događaja u Središnjoj Bosni, ali i šire.

OGLAS

– Nogometni klub “Romari” zahvaljuje svim sudionicima, a oni najuspješniji će u sljedećem razdoblju boraviti u Zagrebu gdje će pokušati nametnuti i izboriti svoje mjesto u Lokomotivi.Veliko bravo za sve, poručio je organizator.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi