viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.09.23 @ 20:11
OGLAS

U vikendu iza nas, u Donjem Vakufu održan je VIII Ciciban kup za uzrast 2015. godište u organizaciji UŠS Univerzalac. Po tko zna koji put, dječaci iz NK Rijeka Kolibrići osvojili su nove medalje, a najbolji strijelac ovog turnira bio je Jakov Badrov sa čak 11 postignutih zgoditaka u 6 utakmica.

Jakova smo, zajedno s njegovim roditeljima slučajnom okolnošću večeras sreli i obavili kratki razgovor s njima. Naravno, Jakov je i danas, kao i uvijek, po završetku školskih aktivnosti, obukao omiljeni dres, šorc, kopačke, uzeo loptu i gotovo cijelo poslijepodne proveo vježbajući razne nogometne poteze. U razgovoru s njim, njegovim bratom i roditeljima, mogli smo zaključiti samo jedno, a to je da je Jakovu obitelj na prvom, a nogomet i lopta te njegovi Kolibrići odmah iza. Jakov je sa svojim Kolibrićima Nogometnog kluba Rijeka u nešto više od dvije godine treniranja, osvojio nevjerojatnih 16 medalja.

OGLAS

Svakodnevno, kaže njegov brat Darko, Jakov provede vježbajući s loptom više od 5 sati. Jednostavno rečeno, mrak ga “uvuče u kuću” i to jedva, kaže nam Darko. U doba Tik-toka, Instagrama i ostalih društvenih mreža, mislimo da je Jakov primjer kako se mogu djeca odvojiti od mobitela, laptopa i malih ekrana. – Bez obzira, hoće li Jakov uspjeti u nogometu, smatramo da su uz školske, sportske aktivnosti prioritetne u odgoju djece i pravi način kako djeca trebaju odrastati, zaključuju Jakovljevi roditelji Dijana i Igor.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM