viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.03.24 @ 19:11
OGLAS

Danas je na Gradskom stadionu u Vitezu odigran susret 18. kola Druge lige Federacije BiH Zapad između dvije istoimene ekipe Nogometnog kluba Vitez i NK Vitez iz Bužima.

OGLAS

Ekipa portala Viteški.ba je ispratila ovaj susret u kojem su domaćini dominirali od prve do posljednje minute. U 13. minuti Nogometni klub Vitez postiže zgoditak iz odlične akcije. Pogodak je postigao Besim Kolić. Domaća momčad je u nastavku imala nekoliko izglednih šansi, pogađaju i gredu, međutim mreže miruju do kraja prvih 45. minuta.

Drugo poluvrijeme također se igra isključivo na polovici gostujuće momčadi. U 60. minuti sudac svira kazneni udarac. Sigurnim i preciznim udarcem svoj drugi gol postiže Kolić. Susret je i okončan rezultatom 2:0.

OGLAS

Nogometni klub Vitez ovom pobjedom i s nova tri boda nalazi se u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. Izgledno je, a nakon što se oduzmu osvojeni bodovi momčadima koje su igrale sa bugojanskom Iskrom koja je istupila iz lige, da će Vitežani poboljšati poziciju i biti među četiri momčad na ljestvici.

OGLAS

Svoj susret igrala je i momčad Nogometnog kluba Romari. Putovali su u Velagiće, momčad koja se grčevito bori za opstanak. Kako je bilo i za očekivati Romari je uvjerljivo došao do nove vrijedne pobjede. S četiri gola u mreži ostavili su domaću ekipu Bajer 99. Ovom pobjedom stigli su do 31. boda i zadržali se na odličnom trećem mjestu ljestvice.

OGLAS

FK Vitez oslabljen nedostatkom velikog broja nogometaša, a koji igraju play-off u malom nogometu za KMF Vitez, nije imao izgleda za pozitivnim rezultatom. Poraženi su rezultatom 6:1 i ostali u donjem dijelu prvenstvene ljestvice. U nastavku pogledajte stanje na ljestvici i današnje rezultate.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM